„Vylít se může guláš, ale nikoliv frankfurtská pečeně! A co štrůdl? Přiznej se, mizero, kams dal štrůdl?"
Klasická česká kuchyně připravovaná s nejmodernější technologií a způsoby.
Studený bufet:
 Kuřecí roláda se šalvějí, česnekem a voňavou slaninou
 Mísa výběrových uzenin a salámů
 Zabijačková fošna připravená ze světlé a tmavé tlačenky, huspeniny, marinovaného vepřového boku se sekanou cibulkou a octovou zálivkou
 Paleta českých jakostních sýrů zdobená ovocem
 Hlavní chod:
 Fritované řízečky s hořčicí, česnekem a libečkem
 Pivovarský guláš s feferonkou
 Teplá šunka od kosti krájená před hosty s výběrem hořčic, smetanovým křenem a nakládanou zeleninou
 Candát s koprovou omáčkou a vaječnými žloutky v teplém pažitkovém oleji a opečené brambory s brokolicí
 Dezert:
 Tvarohové noky se švestkovou merendou
 Lívance s jahodami a jahodovým žahourem
Skloubení jídla a piva z malých pivovarů napříč republikou sestavovaném věhlasnými sládky a našimi šéfkuchaři.
Předkrm: 
Rillettes z mladé kachny s domácím kváskovým chlebem 
Lanbert 13°, pivovar: Pod Lípou, svrchně kvašený pšeničný ležák, 5,5% 
U nás marinovaný losos, zauzený chladným bukovým kouřem s medovou omáčkou, lehký bramborový salát 
Světlý ležák 12°, pivovar: Joe’s Garage Beer, nefiltrovaný ležák, pivo plzeňského typu, 4,5% 
Hlavní chod: 
Kolínko z mléčného selátka, pečené na medu a černém pivu s nastavovanou kaší 
California ALE 12°, pivovar: Joe’s Garage Beer, svrchně kvašené světlé pivo, 5,5 %. 
Smažené plněné křidélko z farmářského kuřete, květákové pyré s pastinákem 
Pilsner Indian Pale ALE P.I.P.A. 14°, pivovar: Joe’s Garage Beer, svrchně kvašené světlé pivo, 6,5 % 
Dezert: 
Perníkový knedlíček plněný marinovanou švestkou s rebarborovou omáčkou a čokoládovou pěnou 
Stout 12°, pivovar: Permon, svrchně kvašený tmavý speciál, 5,1%
Z masa skotu Angus, Galloway a Higland z naší farmy v Železném Újezdě na okraji Brdských lesů v Bio kvalitě.
Studený bufet: 
Tatarský biftek z masa Aberdeen Angus s křupavými topinkami a česnekem 
Šťavnatý roastbeef z roštěnce masného plemene s omáčkou z pečeného česneku 
Pomalu tažený hovězí jazyk se švestkovým coulis 
Nářez uzené hovězí plece z masa z naší farmy v Železném Újezdě a křenovou espumou. 
Hlavní chod: 
Pomalu pečená volská noha v celku na černém pivu s kořenovou zeleninou krájená před hosty 
Hovězí vrchní šál připravovaný formou “souse vide“ a pečený s oříškovou parmazánovou krustou
Burgundské hovězí ragú na červeném víně a zelenině 
Dezert: 
Čokoládový dortíček s višněmi, šlehačkou a ostružinovou marmeládou
Studený bufet: 
Tartar ze pstruha duhového z Prádelských sádek s koprovým dipem a kaviárem s červené řepy podávaný na bramborové lžíci 
Kohoutí paštika z farmy v Loužné s celerovo -jablečným salátem 
Kroketka z kozího sýru se sušenými rajčaty a medem na rukolovém salátku 
Hlavní chod: 
Roláda z kuřete z farmy v Loužné plněná listy špenátu a voňavou slaninou 
Plzeňský guláš s žemlovým knedlíkem 
Domácí spaetzle s ragú z hub z Brdských lesů 
Pasírovaný candát v bylinkovém oleji s dýňovým pyré, jehněčí hřebínek na rozmarýnu a farmářská karamelizovaná zelenina na másle 
Dezert: 
Švestkový koláč s máslovou drobenkou a cukrovou vatou 
Smažená jablíčka s tvarohovou pěnou a jablečnými perlami

